Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Den ultimate guiden for markedsføring innen B2B.

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Hjem > Våre ansatte > Hanne Foss

Hanne Foss

Rådgiver og partner

Hanne er strategisk rådgiver og hjelper kunder med å fokusere, prioritere og sikre markedsstrategier som gir resultater. Hun gjør ingenting halvveis og utfordrer både kunder og kolleger for å sikre leveranser som støtter opp under det overordnede målet.  

Hanne har studert ledelse, markedsføring og kommunikasjon ved Bond University i Australia. Hun har også mange års erfaring med kommunikasjon og markedsføring, både fra kundesiden i selskaper som Get og Thune og fra byrået Anorak.

Denne rådgiveren jobber helhetlig og mister aldri synet av målet. Hun er tydelig og løsningsorientert og en verdifull sparringspartner for kundene våre. Hanne har også stålkontroll på strategi og står støtt som et fjell i utfordrende situasjoner. I tillegg er hun et solid medmenneske med mye omtanke og varme for dem rundt seg. Det er alltid en trygghet og styrke å ha henne i ryggen.

På fritiden trives Hanne utendørs, og aller helst i marka eller på fjellet. Hun er dessuten litt av en bakermester, og alle i Inbound drømmer fremdeles om hennes fantastiske kringle med kanel og sukker. 

 

phone-icon995 93 032

mail-iconhanne@inbound.no

linkedin-iconLinkedIn

Hanne Foss