Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Norges største undersøkelse om salg og markedsføring i B2B

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Hjem > Våre ansatte > Camilla Tryggestad Visjø

Camilla Tryggestad Visjø

Salgs- og markedssjef, partner

Camilla har jobbet i Inbound siden 2017 og vært salgs- og markedssjef de siste to årene. Begge årene har selskapet satt salgsrekord, tross pandemi og unntakstilstand. Camilla sitter i selskapets ledergruppe og bidrar daglig til selskapets suksess. 

Camilla er siviløkonom fra BI, i tillegg til å være utdannet journalist, og har fra tidligere syv års erfaring som journalist fra blant annet E24 og VG. Før hun ble salgs- og markedssjef ledet hun markedsføringen til en rekke ulike B2B-bedrifter innen spesielt økonomi og teknologi. 

Som yrkesskadet journalist, elsker Camilla å grave og stille spørsmål. Det gjør henne til en svært treffsikker og effektiv salgssjef, men aldri på bekostning av kundens beste. Camilla er også løsningsorientert, beholder alltid roen og er positivt innstilt uansett utfordring. Hun er lagspilleren med et ekstra gir, som alltid hjelper en kollega i nød. 

Med studier noen år på avstand, har leselysten tatt seg opp igjen. Camillas mål for året er én fagbok i måneden (og hun mottar tips med glede). Ellers avbalanserer hun en i overkant ekstrovert arbeidshverdag med store mengder Netflix på fritiden, og hun elsker å reise alene på dykkeferie.
 

930 430 91

mail-iconcamillav@inbound.no

linkedin-iconLinkedIn

Camilla Visjø

Jeg skriver om...