Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Norges største undersøkelse om salg og markedsføring i B2B

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Se hvordan vi hjelper

videoproduksjon-inbound

Spesialistene du trenger

De færreste har mulighet til å ansette nok markedsførere til å dekke alle fagdisipliner. Vi kan tilby enten hele team eller deler av et team, alt ettersom hva du trenger. 

Sebastian-epost

Tekstforfatter

Andreas

Videoprodusent

Hanne Cecilie W

Prosjektleder

Thea

Digital markedsfører

Ben

Designer/utvikler

Ashkan_sirkel

Strategisk rådgiver/markedssjef

Hvordan fungerer et samarbeid

Hva gjør vi?

innholds

Innholdsproduksjon

Våre tekstforfattere og videoprodusenter hjelper deg med å produsere engasjerende og relevant innhold for din målgruppe.

seo-icon

Søkemotoroptimalisering

De fleste B2B-kjøpsprosesser starter med søk i Google. Vi jobber langsiktig og strategisk for å få deg opp i søkeresultatene. 

distribution-2-icon

Distribusjon

Våre digitale markedsførere holder i annonsekontoer og sosiale medier, og sørger for at innholdet ditt når de rette menneskene.

stragetic-planlegging

Strategisk planlegging

Rådgiverne og prosjektlederne sørger for at du har en gjennomtenkt plan med aktiviteter som støtter de langsiktige målene dine. 

nettsider-i-hubspot-icon

Nettsider i HubSpot

Vi designer og utvikler nettsider i HubSpot. Dette er et brukervennlig og intuitivt CMS, og et unikt markedsføringsverktøy.

analyse-icon

Analyse

Vi analyserer effekten og resultatene av alle tiltak. Dette rapporterer vi på til deg og sørger for at vi tar lærdom av videre.

Strategisk forankring

Vi innleder alle nye samarbeid med en strategifase, der vi blir kjent med dine mål og ambisjoner, utfordringer, bransje, konkurranse og, ikke minst, målgruppe. Sammen setter vi konkrete mål for å sikre at markedsføringen best mulig støtter oppom bedriftens overordnede strategi. 

inbound-strategi_outline

Hubspot Diamond Partners

Vi er et av de ledende HubSpot-miljøene i Norge og bruker denne plattformen til å automatisere, samle data og måle effekt. Lorem.. Lorem Ipsum. Lorem.. Lorem Ipsum. Lorem Ipsum. Lorem..

Les mer om HubSpot

hubspot-diamond-partners-logo
Trill-Johansen
The Lorem Ipsum Company has been an integral part of our content marketing success. We have seen a notable increase in organic leads since we began using their services in 2012.
Tiril Johansen Gudevold
-
Daglig leder og partner

Les, hør og se hva andre sier

Det aller viktigste for oss er å skape gode resultater for fornøyde kunder. Her kan du lese om noen av samarbeidene våre.

Hva koster et samarbeid?

Et samarbeid med oss er ofte et alternativ til å ansette en egen person og koster tilsvarene et årsverk. Å leie et team fra oss koster fra 80.000 kroner per måned. I tillegg kommer HubSpot-lisens og annonseringskroner.

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt, så slår vi gjerne av en prat. 

Kontakt oss