Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Den ultimate guiden for markedsføring innen B2B.

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Hjem > Våre ansatte > Cecilie Angell Ljostad

Cecilie Angell Ljostad

Digital markedsfører

Cecilie er en HubSpot-frelst digital markedsfører som begeistrer kundene våre ved å forvandle strategi til handling i HubSpot og på annonseringsplattformer. 

Cecilie har studert internasjonal markedsføring på BI i Trondheim og i Kina. Fra tidligere har hun erfaring med kundereiser og inbound-metodikken og har hjulpet bedrifter med å markedsføre produkter og tjenester innen både B2B og B2C. 

Denne markedsføreren elsker å utfordres, og det hun ikke allerede kan, lærer hun seg i et forrykende tempo. Da Cecilie for eksempel begynte å jobbe i HubSpot, snakket hun omtrent mer med HubSpot support enn kollegene sine – fordi så fascinert og interessert er hun at alt må læres og forstås umiddelbart! Cecilie er dessuten en strukturert og kvalitetsbevisst markedsfører som begeistrer både kunder og kolleger daglig.  

Når Cecilie ikke er på jobb, må du ha god kondisjon for å få tak i henne. Denne dama elsker nemlig å løpe og skal stille til sitt første halvmaraton i år (og kanskje blir det et fullt maraton neste år?). 

phone-icon472 43 511

mail-iconceciliea@inbound.no

linkedin-iconLinkedIn

Cecilie Angell