Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Norges største undersøkelse om salg og markedsføring i B2B

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Hjem > Våre ansatte > Emeline Braatlund Larsen

Emeline Braatlund Larsen

Salgsrådgiver

Emeline jobber som salgsrådgiver i Inbound og daglig leder i klesmerket Chosen, og deler med det tiden sin i to. Noen dager bidrar hun aktivt inn i salgsprosessene i selskapet, mens andre dager hjelper hun kunder som ønsker "profilklær med mening".

Emeline har studert markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania, der hun spesialiserte seg i digital markedsføring. Hun har god erfaring fra både B2B-salg og markedsføring og elsker å finne gode løsninger på hvordan salg og markedsføring sammen kan skape magi. 

Dette salgstalentet har den styrken at hun selger det hun leverer. Hun er tett på kunden både før og etter et salg er inngått. I tillegg er hun en drøm å jobbe med, og ingen tar med seg mer positiv energi, entusiasme og engasjement inn i møter enn denne selgeren. 

Når Emeline klapper sammen Macen for dagen, kan det godt være fordi hun er på vei til Filadelfiakirken, der hun er en av lederne for 150 sangere og musikere. Emeline er nemlig musikalsk begavet og stiller gjerne opp som vokalist når Inband Group skal opptre på julebordet.

phone-icon483 20 233

mail-iconemeline@inbound.no

linkedin-iconLinkedIn

Emeline