Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Norges største undersøkelse om salg og markedsføring i B2B

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Hjem > New Podcast Blog > Full måloppnåelse etter 6 måneder

Listen to the podcast

Full måloppnåelse etter 6 måneder

Mataki opplever stor pågang av trafikk til blogg og nettside, samt en solid økning i antallet leads.

Mataki, tidligere Nordic Waterproofing AS, er en del av Nordic Waterproofing Group, Nordens ledende produsenter av asfalt takbelegg. Produktene brukes av hus- og hytteprodusenter i forbindelse med beskyttelse mot vind, fukt, vann og radon. Produktene selges gjennom mer enn 450 byggevareutsalg over hele landet. Mataki er kjent for sin gode kundeservice og fokus på produkter av kvalitet.

Utfordring

Mataki har alltid hatt fokus på utvikling av produkter av høy kvalitet og god kundeservice. Dette har gitt en solid kundebase av trofaste kunder. For å nå ut til nye potensielle kunder måtte de tenkte nytt for å gjøre noe annet enn konkurrentene som satser på mer tradisjonell reklame.

Hva har Inbound Group levert

Inbound Group har levert en detaljert markedsplan og satt opp en blogg for Mataki. Tilpasset premiuminnhold og blogg har sørget for at bedriften har nådd ut til en rekke nye kunder.

Resultat

Etter knappe 6 måneder med inbound marketing har Mataki overgått målene de ønsket å nå innen 12 måneder. Bedriften opplever stor pågang av trafikk til blogg og nettside, samt en solid økning i antallet leads. Da Mataki selger sine produkter hos byggvareutsalg sendes glovarme leads i retning riktig utsalg i nærheten av der de holder til.  

Screen Shot 2017-02-21 at 10.28.22.png

Fremtidsplaner

Mataki har etablert en svært populær blogg som retter seg både mot profesjonelle i byggebransjen, samt privatpersoner på utkikk etter produkter til tak og grunn. I tiden fremover vil fokuset ligge på flere case studyer hvor Nordic Mataki viser hvordan deres produkter fungerer i praksis.

Subscribe to our podcast

Please fill out the form to be notified of new episodes.