Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Norges største undersøkelse om salg og markedsføring i B2B

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Hjem > Inboundpodden > Employer branding: – Selg inn det som faktisk finnes på arbeidsplassen din

Hør podcasten her

Employer branding: – Selg inn det som faktisk finnes på arbeidsplassen din

Vil du tiltrekke fremoverlente og utadvendte kandidater til ditt kreative og dynamiske arbeidsmiljø? Da bør du tenke litt på employer branding.

Å markedsføre deg selv som arbeidsgiver er egentlig ikke så ulikt å markedsføre alt annet. Det handler om å vise hvordan du skiller deg fra mengden – og ikke bare hevde det.

Hvem bedre til å reflektere rundt hvordan markedsføring og arbeidsmiljø overlapper, enn vår egen HR-sjef Hanne Cecilie Wærnhus, som også har jobbet som digital markedsfører? Hun er med oss i studio for å dele sine erfaringer med å utvikle et selskap som har mer å tilby de ansatte enn lønnsslippen hver måned. 

Skaper du en arbeidsplass som oppleves givende og motiverende å gå til, ender du også med å tiltrekke deg flinke folk som har lyst til å jobbe der. Men spørsmålet melder seg – hvordan kommuniserer du det utad?

I nyeste episode får du høre hva som kan måles (og hva som ikke kan) av tilfredshet på arbeidsplassen, viktigheten av å jobbe like målrettet med employer branding som med alt annet, hvem der ute som er best i klassen, og hvorfor Tor Magnus egentlig ikke kan fordra uttrykket.

 

 

Subscribe to our podcast

Please fill out the form to be notified of new episodes.