Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Norges største undersøkelse om salg og markedsføring i B2B

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Hjem > Inboundpodden > Fra bøttekott til Gasellebedrift gjennom møtebooking

Hør podcasten her

Fra bøttekott til Gasellebedrift gjennom møtebooking

– Ingen liker å bli solgt til, men alle elsker å gjøre et godt kjøp, sier Helge Bharat Johnsen, CEO i syv ganger Gasellebedrift Innovation Support.

Det har gått en stund siden han satt i et bøttekott og tok kalde telefoner under den fjonge men misvisende tittelen «business developer». Nå bruker han møtebooking-selskapet han startet i 2012 som springbrett for unge lovende som vil gjøre suksess i næringslivet.

Bak den tilforlatelige Stryn-dialekten møter vi en mann med sterke meninger om salgsfaget. Blant annet insisterer han på at møtebooking ikke er noe man skal jobbe med livet ut, men heller bruke som en mulighet til å bli kjent med hvordan næringslivet fungerer. For det er mentalt krevende arbeid – noe du ikke slipper unna uansett hvor mange bøker du leser om konverteringsteknikker.

I nyeste episode får du høre hvordan han bygget opp et selskap verdt mange titalls millioner fra en liten leilighet på Bjølsen, hva han tenker om verdien av digital markedsføring, og viktigheten av å bygge opp genuin stolthet i selgeryrket.

 

 

 

Subscribe to our podcast

Please fill out the form to be notified of new episodes.