Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Den ultimate guiden for markedsføring innen B2B.

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Hjem > Våre ansatte > Marta Fryziak

Marta Fryziak

Digital designer

Marta jobber som digital designer og løser grafiske og tekniske oppgaver for kundene våre på en kreativ måte. For Marta er det helt essensielt at det hun designer ikke bare skal se pent ut, men også være brukervennlig ut til fingerspissene.

Marta har studert fem år på Universitetet i Warsawa og har en master i bibliotek- og informasjonsvitenskap. Hun har også mer enn 15 års erfaring med digital design og har jobbet med en rekke ulike bedrifter innen både privat og offentlig sektor.

Denne digitale designeren mestrer å sjonglere to (ofte motstridende) egenskaper: kreativitet og effektivitet. Kunder blir til stadighet imponert over Martas kompetanse innen design, markedsføring og kommunikasjon, samt hennes evne til å bruke tiden på det som vil bidra til å nå målene. 

Marta bruker både jobb og fritid på å designe, og når kundeoppgaver er ferdig tar hun gjerne frem et privat fotoprosjekt, helst med rock og metal på øret. Foto er dessuten en kjærkommen hobby, og Marta har faktisk hatt en utstilling i Oslomarka. 

phone-icon940 11 476

mail-iconmarta@inbound.no

linkedin-iconLinkedIn

MartaF

Jeg skriver om...