Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Norges største undersøkelse om salg og markedsføring i B2B

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Hjem > New Podcast Blog > 6 HubSpot-nyheter alle markedsførere må sjekke ut

Listen to the podcast

6 HubSpot-nyheter alle markedsførere må sjekke ut

HubSpot lanserer gratis markedsføringsverktøy og støtte for Facebook-annonsering.


HubSpot
, som er verdensledende på marketing automation-systemer, pleier som vanlig å slippe en rekke store nyheter under Inbound 2016-konferansen i Boston. Vi er selvfølgelig til stede for å være oppdatert på det siste som skjer innen salg og markedsføring.

 

Her er hele presentasjonen av årets store HubSpot-nyheter fra Inbound 2016-konferansen:

(Under videoen oppsummerer vi de viktigste nyhetene.)

 

 

 

1. Fra søkeord til tema (Content strategy-verktøy)

 
Content-Strategy-600.png

 

Med Hubspots nye Content Strategy-verktøy kan du utforske de temaene du skal skrive om før du setter i gang med skrivejobben. For eksempel kan du planlegge hvordan du skal posisjonere deg i Google. Verktøyet kan nemlig gi deg en pekepinn på hvilken retning du bør gå, basert på temaets relevans, konkurranse og popularitet. 

 

Google har endret seg vesentlig de siste årene. Samtidig har søker vi med lenger og lenger søkeuttrykk. Et resultat av dette er at søk fokuserer nå mye mer på tema og mindre på søkeord. 

 

 

2. Visual Workflows

 
visual workflows.png

 

HubSpots workflow-verktøy er har fått en enorm popularitet blant markedsførere over hele verden. Nå er verktøyet oppgradert til å bli enda mer brukervennlig, og ved hjelp av visuelle virkemidler blir det enklere å forstå workflowen du setter opp.

 

 

 

3. Forbedret rapportering

 
Web-Analytics-Dashboard-600.png

 

God analyse er et suksesskriterie for at inbound marketing skal fungere. Nå har HubSpot videreutviklet sitt dashboard for webanalyse, og du får nå enda mer innsikt enn før uten å måtte gå ut av HubSpot og inn i Google Analytics.

 

 

 

4. Composer

 
Composer-1.png

 

Ja, det blogginnlegget du leser nå ble skrevet i Composer som ble lansert i beta-versjon i natt. Composer er et enkelt verktøy til å kladde blogginnlegg. Du kan enkelt sette inn bilder, velge størrelse på overskrifter og legge til linker. Ikke minst blir alt automatisk tilrettelagt for mobil og du unngår potensielt formateringskrøll når du kopierer over tekst fra et eksternt dokument.

Ikke nok med det. I Composer kan du invitere kollegene dine til å kommentere og komme med tilbakemeldinger. For oss i Inbound Group som produserer ekstremt mye innhold med flere involverte parter, er Composer en kjærkommen nyhet!

 

 

 

5. Facebook Ads

 

Facebook er for mange innholdsmarkedsførere en viktig trafikkdriver. Nå får man endelig oversikt over Facebook-annonsene inne i Hubspot. Det som er fint er at man kan sammenligne resultatet med andre annonsekanaler, på den måten kan du enkelt optimalisere kampanjer etter hva som fungerer bra eller dårlig.

 

 

 

6. Gratisløsning: HubSpot Marketing Free

 

For de som har lyst til å prøve seg på inbound marketing uten å måtte investere penger i software-løsning, kommer det nå en god nyhet; HubSpot Marketing Free. Programmet hjelper deg å konvertere besøkende på nettsiden til å bli kunder. Her kan du lage skjemaer og pop-ups (ikke nødvendigvis av den irriterende typen). Når et lead har registrert seg kan du følge vedkommendes kundereise på nettsiden og noe som hjelper deg å avgjøre om du har med et salgsklart lead å gjøre.

Registrer deg for HubSpot Marketing Free her.

 

Subscribe to our podcast

Please fill out the form to be notified of new episodes.