Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Norges største undersøkelse om salg og markedsføring i B2B

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Hjem > New Podcast Blog > 8 grunner til at Inbound Group ønsker DEG som Inbound Marketing Consultant

Listen to the podcast

8 grunner til at Inbound Group ønsker DEG som Inbound Marketing Consultant

Inbound Group er Norgest raskest voksende byrå og vi trenger derfor mange nye konsulenter til vår konsulentavdeling. 

Som en Inbound Marketing Consultant (IMC) i Inbound Group blir du en del et av Nordens ledende miljøer innen den stadig mer populære markedsføringsmetodikken inbound marketing

I Inbound Group er du med å forme en helt ny generasjon av markedsførere. Våre konsulenter lærer en mengde markedsføringstaktikker, f.eks. slik som marketing automation. Du får svært varierte arbeidsoppgaver og er med å skape reelle og målbare resultater for en rekke vekstorienterte og spennende bedrifter. Som en bonus blir du en del av verdens beste arbeidsmiljø med kollegaer som bryr seg og vil hjelpe deg hele veien. 

Her er åtte grunner til at vi tror du blir en utmerket IMC hos oss:

1) Du vil være med på å endre hvordan markedsføring gjøres i Norge og i Norden

 Inbound marketing er på vei til å endre hvordan bedrifter driver med markedsføring og salg. Inbound er for øyeblikket en global megatrend som bare har såvidt startet i Norge og i Norden. Vi er med i startgropen og skal bli lendene innen inbound i Norden. Vi ønsker å ha deg med siden du blir trigget av å være med på noe stort. Som gründerbedrift med flat struktur og høyt under taket, kan du være med å påvirke din egen fremtid. 

2) Du er en ekspert på digital markedsføring

Du elsker digital markedsføring. Kanskje har du en egen fagblogg om markedsføring? Eller så har du kanskje erfaring som konsulent fra et byrå. Du er i alle fall veldig god på SEO, leadsgenerering, blogg, e-postmarkedsføring, nettsider og sosiale medier.

3) Du lærer lynraskt 

Når du begynner hos oss må du lære deg inbound marketing-metodikken og HubSpots software som om det var din egen bukselomme. Du må også gjøre deg svært godt kjent med de kundene du skal jobbe med. VI skal selvfølgelig hjelpe deg i gang. 

4) Du er rå på kommunikasjon

Du har evnen til å inspirere andre til å forstå og utføre god markedsføring. Både skriftlig og muntlig kommuniserer du på en tydelig og inspirerende måte. Du vil på en strukturert og kreativ måte hjelpe kunder hvordan de med inbound marketing kan nå sine forretningsmål.

5) Du trives med endringer

Inbound Group er fortsatt en nyoppstartet bedrift og endringer skjer ofte. Derfor er det viktig at du er typen som liker endringer og ser det som nye muligheter. 

6) Du er glad i måling og analyse

Vi lever etter prinsippet "In God we trust - everyone else bring numbers". Våre kunder skal være trygge på at vi har tydelige mål vi jobber etter, og at vi er på vei i riktig retning. Analytics er din beste venn, og du gleder deg til å se på tallene. 

7) Du jobber hardt og trives best med frihet under ansvar

Vi har verken fast arbeidstid eller feriebestemmelser. Når eller hvor du jobber er ikke det viktigste, men hva du utretter. Med andre ord; du står på til jobben er gjort og kvaliteten er upåklagelig. 

8) Du er inbound marketing-sertifisert (nå eller snart)

 Alle våre faste ansatte og alle våre freelancere må være inbound marketing-sertifisert. Du er det allerede, eller blir det innen kort tid.

 

 

Subscribe to our podcast

Please fill out the form to be notified of new episodes.