Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Norges største undersøkelse om salg og markedsføring i B2B

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Hjem > New Podcast Blog > HubSpot-partnere i Norge

Listen to the podcast

HubSpot-partnere i Norge

Amerikanske HubSpot er et av verdens raskest voksende software-selskap. Deres alt-i-ett-plattform for å jobbe effektivt og målrettet med salg og markedsføring blir stadig mer populær, også i Norge.

HubSpot har per dags dato ti kontorer i ni land. Norge er foreløpig ikke et av disse, men de har likevel en rekke partnere her til lands (47 per september 2020). Med HubSpots partner-strategi kan deres kunder kjøpe lisensen via en lokal partner. Ved å samarbeide med lokale partnere som i tillegg kan hjelpe til med inbound marketing og salg, sørger selskapet for at deres kunder får mest mulig ut av portalen. HubSpot-portalen er nemlig bygget opp rundt inbound marketing-metodikken.

I dette innlegget gir vi deg en oversikt over de seksten største partnerne.

 

HubSpots ulike partnernivåer

HubSpot opererer med fem ulike nivåer av partnerskap: Partner, Gold, Platinum, Diamond og Elite. Nivået bestemmes blant annet av antallet solgte lisenser og kvaliteten på tjenestene, men handler aller mest om total omsetning i året. Det betyr at du kan være rimelig trygg på at de største leverer kvalitetstjenester, samtidig som en Gold-partner ikke nødvendigvis er noe dårligere. De opererer bare i en litt annen skala.

For å bli partner kreves det i tillegg at byrået har bestått Agency Partner-sertifiseringen. HubSpot har en rekke andre sertifiseringer som deres partnere har stor nytte av å ta. Det kommer stadig nye sertifiseringer, og de fleste må fornyes hvert år.

 

HubSpot-partnerne i Norge med nivå Gold og høyere


 

Her finner du den komplette listen over HubSpot-partnere i Norge.

Artikkelen ble sist oppdatert september 2020.

 

New Call-to-action

Subscribe to our podcast

Please fill out the form to be notified of new episodes.