Bli med på seminar

Hør fra ledende eksperter innen B2B-salg- og markedsføring. 

Bli inspirert til å ta tak i egen markedsføring.

Møt oss for å lære mer om B2B- og inbound markedsføring.

Norges største undersøkelse om salg og markedsføring i B2B

Hva går inbound marketing egentlig ut på?

Hjem > New Podcast Blog > 6 HubSpot-integrasjoner som kan gjøre dagen din enklere

Listen to the podcast

6 HubSpot-integrasjoner som kan gjøre dagen din enklere

HubSpot er et strålende verktøy i seg selv. Her har du tilgang til alle markedsføringstiltakene dine. I tillegg er de organisert i kampanjer som inneholder blogginnlegg, skjema, landingssider, call-to-actions, sosiale medier-innlegg, søkeord og lignende. Nå som du har dette på plass, hvordan kan du få enda mer ut av HubSpot?

 

 

 

1) HubSpot CRM: All informasjon tilgjengelig for alle avdelinger

 

HubSpot har eget CRM-system. Dette kobles direkte opp mot HubSpots markedsføringsdel, og all informasjonen er til en hver tid oppdatert mellom de to. Slik kan salgsavdelingen enkelt se all informasjon som er samlet på kundekortet. Her listes alle blogginnlegg personen har lest, hvilket premiuminnhold de har lastet ned og hvilke lenker de har klikket på i e-poster de har mottatt.


CRMet har de fleste andre viktige egenskaper, som oversikt over hvor ulike prospekter er i kjøpsprosessen, antall telefoner tatt, e-poster sendt og kontrakter som avventer signering.   


Det er også mulig å integrere bedriftens eksisterende CRM mot HubSpot. Noen CRM-systemer, som for eksempel Salesforce, har ferdige integrasjoner du kan kjøpe og implementere. Har du et CRM hvor det per i dag ikke finnes noen integrasjon er det fullt mulig å lage det selv. Ta en titt på punkt 6 om det skulle være aktuelt. 

2) HubSpot Sales: Enkel logging av e-poster i CRM

 

I HubSpot sitt salgssystem er det et verktøy som fortjener sitt eget punkt. Dette er HubSpot Sales. Er du lei av at kommunikasjonen du har sendt til en kunde under salgsprosessen, eller i markedsføringsarbeidet, må logges i to systemer? Lurer salg på om de har all informasjonen når de tar kontakt med en kunde? Bruker hele organisasjonen HubSpot Sales og integrerer dette med HubSpot-kontoen vil alle relevante e-poster lagres på leadets kundekort. Slik er det enkelt å få oversikt, og alle har den nødvendige informasjonen.


Du slipper å logge i flere systemer da en knapp dukker opp i e-posten din og du enkelt huker av for om du vil at e-posten du sender skal logges i HubSpot eller ikke.skjermbilde2.png

Slik ser det ut når du sender e-post og har tatt i bruk HubSpot Sales. Det lille tegnet i den nederste verktøylinjen er alt du trenger å huke av om du ønsker at e-posten skal logges på kundekortet i HubSpot.

 

 

 

3) Eventbrite: Hjelper deg knytte offline events sammen med inbound-strategien

 

Arrangerer du messer, konferanser, seminarer eller møter kan du dra nytte av Eventbrites integrasjon med HubSpot. Når du registrerer deltakere som ankommet ved arrangementet, opprettes det et kundekort for denne personen i HubSpot. Er personen allerede registret vil kundekortet oppdateres med at de var tilstede.


Går du inn på kundekortene til de som har meldt seg på et arrangement hos dere vil du kunne se hvilke blogginnlegg de har lest eller annet innhold de har vært interessert i. Denne informasjonen kan brukes til å tilpasse arrangementet ytterligere. Integrasjonen gjør også at du enkelt kan ta i bruk lister og marketing automation i HubSpot for å holde kontakten med disse personene i etterkant.

 

 

 

4) SnapEngage Live Chat

 

For å kunne hjelpe kunder raskest mulig kan det være lurt å sette opp en chat-løsning på nettsiden. Dette lar både potensielle og eksisterende kunder ta kontakt og raskt få svar på det de lurer på. Dette kan være avgjørende i en salgsprosess. Live Chat viser også at bedriften bryr seg om de som har brukt penger på deres produkter og er tilstede for de. Tar du i bruk Snap Egange Live Chat sin HubSpot-integrasjon lagres all informasjonen på kundekortet i HubSpot. Du kan også bruke marketing automation og lister i HubSpot til å følge opp disse kontaktene videre. 

5) SurveyMonkey

 

Mange bedrifter bruker undersøkelser for å bli bedre kjent med sine besøkende, leads og kunder. Integrasjonen lar deg blant annet sende automatiske e-poster til når noen har fylt ut en undersøkelse. Er man litt mer avansert er det også mulig å bruke informasjonen samlet inn gjennom SurveyMonkey til å sørge for at innholdet en besøkende ser på nettsiden er tilpasset det de har svart at de er interesserte i når de besvarte undersøkelsen.

 

 


6) Bygg og tilpass selv 

 

Dyktige utviklere har mulighet til å bygge egne integrasjoner med HubSpot. Samler du all informasjonen bedriften har angående et prospekt på kundekortet i HubSpot vil du få mye mer ut av inbound marketing-innsatsen. Hør med utviklerne dere bruker til endringer på nettsiden og lignende om de ser noen muligheter.

 

 

 

Subscribe to our podcast

Please fill out the form to be notified of new episodes.